fbpx
Vijesti

ČISTA PERVERZIJA: Ovako je Maja Šuput proslavila rođendan sinu u Dubaiju

Svoj drugi rođendan maleni Bloom Tatarinov proslavio je u Dubaiju, gdje su već od ranog jutra krenule pristizati razne torte za najslađu proslavu, a kako je izgledalo Maja Šuput je otkrila na svom Instagram profilu

Za novo putovanje i odmor iz snova tročlana obitelj Šuput-Tatarinov ovoga je puta odabrala Dubai, a na visokim temperaturama proslavili su i drugi rođendan svog jedinca Blooma.

-Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo – napisala je ponosna mama.

Blooma je za dobro jutro dočekalo nekoliko muffin-torti, a na jednoj je bila velika svijeća u obliku broja 2, u koju je potom slavljenik puhnuo.

Nakon toga objavila je niz fotografija slavljenika i uz to napisala: -Hvala svima na prekrasnim porukama i željama. Danas slavimo punom parom i uživamo. B day baby boy Bloom – poručila je.

Iako su mu tek dvije godine, Bloom Tatarinov već je pravi mali svjetski putnik, koji je već sada proputovao više nego što će mnogi tokom cijelog svog života. Hrvatsku je prošao uzduž i poprijeko, a odmarao je s roditeljima u Italiji, Turskoj, Mauricijusu, Meksiku.

(Express/Tportal)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima