Charlize Theron pozvala momke sa bradom da joj se jave: Otvorena sam za ponude

17
BERLIN, GERMANY - APRIL 04: Charlize Theron attends the Fast & Furious 8 Berlin Premiere at Sony Centre on April 4, 2017 in Berlin, Germany. (Photo by Franziska Krug/Getty Images)

Holivudska glumica Charlize Theron posljednjih mjeseci česta je tema tabloida u SAD koji na sve načine pokušavuju “spojiti” je sa nekim od atraktivnih momaka iz svijeta showbizza. Kako Charlize vješto uspijeva izbjeći odgovor na pitanje ko je zapravo tajanstveni muškarac koji joj grije postelju, glumica u šali tvrdi kako i pored najbolje želje da su u pravu, u njenoj postelji sem nje, nema nikoga. Ono o čemu se sedmicama unazad govri jeste njena navodna veza sa pjevačem Sealom, što je i za samu Charlize bila potpuna novost.

Glumica je u jednom od ranijih intervjuua priznala da je dugo bila sama i da bi joj u nekom trenutku prijala pažnja muškarca, ali da ništa ne želi raditi nasilu.

-Ja sam donijela svjesnu odluku da budem “single”, jer sam htjela da se posvetim odgajanju djece,- priznala je glumica.

No, prije nego su je mnogi doveli u vezu sa tamnoputim pjevačem i bivšim suprugom nekadašnje manekenke Heidi Klum, Charlize se dugo vremena spominjala kao nova partnerica Brada Pitta, ali su i ovu informaciju oboje demantirali. Ipak, da se glumica predomislila po pitanju partnera, priznala je prije nekoliko dana otkrivši kakav tip muškarca bi joj najviše odgovarao.

-Sada sam promijenila mišljenje, želim vezu. Želim dobrog čovjeka, koji ima dobru bradu ili može da je pusti. Neću nekog tipa kojem brada raste u pečatima, volim pravu bradu- rekla je Theron.

Ovdje pročitajte izvorni tekst