Catherine Zeta-Jones je brižno držala 25 godina starijeg muža

42

 

Unatoč velikoj razlici u godinama, ove će godine proslaviti 19. godišnjicu braka. Riječ je o slavnom holivudskom paru, Catherine Zeta-Jones (49) i Michaelu Douglasu (74), koji i danas izgledaju zaljubljeni kao nekad.
Michael Douglas Hollywood Walk of Fame Ceremony - Los Angeles | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL

 

Fotografi su ih snimili pri dolasku na proslavu 60. rođendana kanadskog milijardera Lawrencea Strolla (60) na Capriju. Slavlje je bilo u luksuznoj vili Lysis. Catherine se čvrsto držala za svog supruga, a za ovu prigodu odjenula je crnu dekoltiranu haljinu u kojoj je plijenila poglede, dok je Michael obukao bijelo odijelo. Mnogi su komentirali kako je ‘dekolte do pupka’ bio neprimjeren…
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Michael Douglas, Catherine Zeta Jones and Sarah Ferguson spotted out in Capri *MUST CALL FOR PRICING* *NO MAIL ONLINE* | Autor: BESC

Glumica je prošle godine šokirala javnost kada je u jednom intervjuu priznala kako ona i suprug imaju otvoreni brak.

– Nikada nisam mislila da je moguće s osobom provesti 18 godina i da će sve biti idealno. I nije. I Michael i ja imamo jako otvorenu brak i vezu. Kada imate djecu, koja nisu kriva što ste ih rodili u tom svijetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno dijeliti – rekla je Zeta-Jones.
Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell

Na Instagramu se prisjetila vremena kada je upoznala današnjeg supruga. Bilo je to na večeri na Deauville Film Festivalu 1998. godine. Spojili su se preko zajedničkog prijatelja Dannyja DeVita (74), a nije dugo trebalo da joj on kaže da želi biti otac njezine djece.

Holivudski par ima kćer Carys Zetu Douglas (16) i sina Dylana Michaela Douglasa (18).