fbpx
Vijesti

CAR DAVIO ALEKSANDRU: Obezbjeđenje ih rastavilo, pogledajte jezive scene iz “Zadruge”

Aleksandra Nikolić uletjela je u rehab bijesna kada je saznala da Filip Car i Maja Marinković leže zajedno.
Tamo je zatekla upravo njih dvoje, kako ćaskaju, te je Aleksandra napala Cara i napravila haos, čak je obezbeđenje moralo da reaguje.

  • Vodi je napolje. Zbog ovoga neću nikad sa njom biti u životu. Vodite je napolje. Ona nije normalna. Vidim joj po očima. Sjedim sa njom i pričamo o tebi. Ništa nismo radili. Molio sam te svako jutro da ne radiš ovo bez razloga. – govorio je Car.
  • Šta si mi obećao? Ovo je razlog, ona je razlog. Nisam luda, vidiš da nisam luda – urlala je Aleks.
  • I ovo radiš na silu. Pusti me na miru. Plačeš tu na silu – kazao je Car.
  • Mogu da ti ulijećem kad hoću. Lagao si me sve ovo vrijeme – nastavila je ona.
  • Sve sam ti progutao. K** za pare, preko toga sam prešao, samo da bi bio sa tobom. Da ti mene gađaš i grebeš. N** si mi došla u etno selo. Pet puta u tri dana me napadaš. Čaša vina u glavu, svaki dan trpim ovo. E sad ćeš biti žrtva. Sad ću tek u**. Zadnji put sam u životu izgreban. Došla tu njače bez suza. – pričao je Filip.
    On je u jednom trenutku doživio pomračenje i bacio Aleksandru na krevet, a potom počeo da je davi, a obezbeđenje je munjevito uletjelo kako bi je odbranili.
  • Klošaru jedan, ni moj otac ne nasrće na mene. Jel te nije sramota na ženu da nasrćeš. Usnu si mi rascepao. Za ovo ću da te tužim. Ti nemaš onu stvar. A gdje ti je k**. Zato si i nervozan i nasilan. Dođi da vidiš šta si mi uradio. A gdje ti je Marinka? I Elena? – rekla je Aleksandra, dok je Maja sa strane posmatrala mirno.

(express/blic)

The post CAR DAVIO ALEKSANDRU: Obezbjeđenje ih rastavilo, pogledajte jezive scene iz “Zadruge” appeared first on Express.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima