fbpx
Zanimljivosti

BUBI ZAVRŠIO TURNEJU, PA U FERRARIJU LUDUJE PO MAJAMIJU

Potpuno neočekivane fotografije stižu iz Majamija i to od nekadašnje Zvezde Granda Ermina Redžića Bubija koji nakon završene američke turneje luduje po Americi.

Nakon što je svoju turneju priveo kraju, pjevač je odlučio da sebi da oduška i produži boravak preko okeana,

Ništa tu ne bi bilo čudno da nije objavio fotke na kojima se vidi da vozi skupocijeni Ferrari, a povodom toga mediji su ga kontaktirala i pitala ga li je to sebe častio ovim luksuznim četvorotočkašem.

– Volio bih da jesam, ali ne, nemojte odmah da mislite da sam na turneji zaradio za ovako jedan automobil. Ferrari je vlasništvo jedne porodice koja me je divno dočekala u Majamiju i koja me je pratila i navijala za mene još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“. I poslije takmičenja nastavili su da prate moju karijeru i vremenom smo stekli divno prijateljstvo, inače se bave trgovinom luksuznih automobila – objašnjava Bubi i dodaje da je iskoristio priliku da uradi seriju fotografija, ali i da snimi novi spot.

– Odmah smo se bacili na posao, danas smo uradili photo shooting na najboljim lokacijama u Majamiju, a poslije toga snimamo i spot. Nije nam dugo trebalo da osmislimo cijeli video projekat, a uskoro nas očekuje i samo snimanje – ponosno kaže pjevač koji je očigledno spojio lijepo i korisno.

Pored posla i odmaranja sa prijateljima u Americi, pjevač ne krije i da luduje po noćnim klubovima.

– Partijamo, ovdje je provod nevjerovatan. Večeras sam u klub stigao sa prijateljima i to Ferrarijem, osećaj je nevjerovatan – kaže Bubi.

– Moram da kažem da kad me Amerikanci vide u ovako luksuznim automobilima a i zbog mog specifičnog izgleda, odmah pitaju u kojoj sam zemlji zvijezda… Odmah osjete da sam muzičar i to mi imponuje jer je jako važno da ljudi primjete kako zračiš – zaključio je Bubi.

(express/grandonline)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci