fbpx
Magazin

Britni Spirs je promenila ime i još jednom nas ostavila u čudu

Kada smo misli da nas ništa u vezi Britni Spirs više neće iznenaditi, ona je odlučila da promeni ime. Slavna pevačica redovno nas šokira svojim potezima, a naročito sadržajem koji objavljuje na Instagramu.

Naime, ona često pozira gola ili u provokativnim pozama, a nedavno je posebnu pažnju privukla kada je navodno doživela nervni slom u jednom restoranu u Los Anđelesu, piše Nova.rs.

Kako su očevici ispričali stranim medijima, Britni je sa svojim suprugom Semom Asgarijem ručala u tom restoranu koji je bio pun ljudi. Kada su prepoznali pevačicu, prisutni su počeli da je fotografišu i snimaju, zbog čega je ona pobesnela i počela da više i izgovara silne uvrede. Kako se navodi, njenom mužu je bilo toliko neprijatno da je napustio restoran.

Ipak, pevačica je sada odlučila da još jednom sve šokira, te je saopštila da je promenila ime.

Britni je na Instagramu najpre objavila da se sada zove drugačije, ali je kasnije tu objavu uklonila.

„Vidim sve kroz to… tečno je i mokro… razigran je i ima masu. Promenila sam ime u River Red! Pa ipak, vatra je tamo gde obasjava… da se zagledam u nju i uskočim bez ikakvog straha“, napisala je pevačica.

Ona je na pomenutoj društvenoj mreži takođe promenila ime, te je umesto Britni Spirs sada River Red, a da li je ime zvanično promenila ili je u pitanju samo još jedan potez kojim pokušava da privuče pažnju i šokira javnost – ostaje da se vidi.

Izvor: Nova.rs

Izvor

Oznake: Magazin

Vezani članci