Connect with us

Zabava

Brat sestri istresao kutiju čičaka u kosu, 20 sati je raspetljavali

Objavljeno

na

Noa i Abigail igrali su se u podrumu s malim igračkama koje liče na čičak, s kojima se mogu raditi razni oblici. Tokom igre, Noa je istresao punu kutiju tih čičaka sestri na glavu.

– Mislim da sam skoro iskočila iz svog tijela. Abigail je imala oko 150 malenih ježića u svojoj kosi. Kada smo ih pokušali ukloniti samo smo pogoršali stvari jer se sve zapetljalo – rekla je mama Lisa kojoj je trebalo tri sata kako bi izvadila samo 15 čičaka iz kose.

Kad se njezin suprug Dan vratio kući, zajedno su istraživali kako izvući igračke iz kose. Brzo su shvatili “ozbiljnost” situacije.

– Preporučuje se korištenje regeneratora i biljnog ulja, ali i to je samo pogoršalo situaciju – kaže Lisa.

Nakon što je Dan uspješno uklonio još 10 ježića s Abigailine glave, bilo je gotovo sat ujutro i porodica je odlučila poći u krevet. Lisa je rekla Abigail da spava na stomaku kako joj se kosa ne bi još više zapetljala.

Sljedećeg dana Lisa je izašla kupiti mineralno ulje i češalj za raspetljavanje. Nakon “puno suza”, gubitka kose i 20 sati izvlačenja ježića, sve je napokon bilo gotovo.

– Osjećam da su naše molitve uspjele, jer je ovo bilo čudo. Spasili smo njezinu kosu i iako je rjeđa, nije bila toliko oštećena i uništena kao što sam mislila. Hvala ti Bože – napisala je Lisa na Facebooku.

Oglašavanje

Zabava

/VIDEO/ Maestralni Ajdin Šabanović danas ponovo imitirao Amara Osima

Objavljeno

na

Od

Nenormalno talentovanani Mostarac Ajdin Šabanović danas je još jednom po ko zna koji put izimitirao Amara Osima.

Čovjek čije su imitacije vrlo rijetke, kada objavi video to je prosto oduševljavajuće, a ovoga puta bavio se Željinim problemima s koronavirusom.

Pogledajte:

Nastavite čitati

Zabava

Gračanica: U subotu “The magic show” u SC ETNA

Objavljeno

na

Od

SC ETNA Gračanica ovaj vikend slavi svoj 13. rođendan.

Pored velikih sniženja u okviru rođendanskog šoping vikenda i drugih popratnih sadržaja, SC ETNA u subotu, sa početkom u 13 sati, organizuje show magije i iluzije sa jednim od najboljih mađioničara u regionu Kenanom Imamovićem dok je u nedjelju od 13 sati planirana dječija kreativna radionica.

Najavljeno je da će Imamović izvesti mnoštvo zanimljivih trikova iz svog bogatog repertoara. Predstava će biti održana u svečanoj sali caffe slastičarne, uz obavezno poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Nastavite čitati

Najčitanije