Connect with us

Zabava

Brat sestri istresao kutiju čičaka u kosu, 20 sati je raspetljavali

Objavljeno

na

Noa i Abigail igrali su se u podrumu s malim igračkama koje liče na čičak, s kojima se mogu raditi razni oblici. Tokom igre, Noa je istresao punu kutiju tih čičaka sestri na glavu.

– Mislim da sam skoro iskočila iz svog tijela. Abigail je imala oko 150 malenih ježića u svojoj kosi. Kada smo ih pokušali ukloniti samo smo pogoršali stvari jer se sve zapetljalo – rekla je mama Lisa kojoj je trebalo tri sata kako bi izvadila samo 15 čičaka iz kose.

Kad se njezin suprug Dan vratio kući, zajedno su istraživali kako izvući igračke iz kose. Brzo su shvatili “ozbiljnost” situacije.

– Preporučuje se korištenje regeneratora i biljnog ulja, ali i to je samo pogoršalo situaciju – kaže Lisa.

Nakon što je Dan uspješno uklonio još 10 ježića s Abigailine glave, bilo je gotovo sat ujutro i porodica je odlučila poći u krevet. Lisa je rekla Abigail da spava na stomaku kako joj se kosa ne bi još više zapetljala.

Sljedećeg dana Lisa je izašla kupiti mineralno ulje i češalj za raspetljavanje. Nakon “puno suza”, gubitka kose i 20 sati izvlačenja ježića, sve je napokon bilo gotovo.

– Osjećam da su naše molitve uspjele, jer je ovo bilo čudo. Spasili smo njezinu kosu i iako je rjeđa, nije bila toliko oštećena i uništena kao što sam mislila. Hvala ti Bože – napisala je Lisa na Facebooku.

Oglašavanje

Zabava

Arapski komentator postao HIT: Zapjevao kada je vidio Ruskinju na tribinama

Objavljeno

na

Od

Rusija je u meču drugog kola grupe B Europskog prvenstva u St. Petersburug savladala Finsku rezultatom 1:0, a na tribinama stadiona bilo je prisutno blizu 25.000 navijača.

U centru pažnje se našla jedna atraktivna Ruskinja, koja je više od 20-ak sekundi bila u kadru režisera. Arapski komentaror koji je radio direktan TV prijenos spomenutog meča bio je u čudu i u jednom trenutku je zapjevao dok je Ruskinja bila u krupnom kadru.

Nastavite čitati

Zabava

/VIDEO/ Hit snimak iz Posušja: Krenula da se uda pa svratila na pumpu po cigare

Objavljeno

na

Od

Snimak mlade objavljen na Facebook stranci ‘Imocki crnjaci’ nasmijao je hiljade korisnika mreža zbog onoga što je napravila prije odlaska u salu.

Naime, kako se vidi na snimku, mlada je u vjenčanici odlučila svratiti po cigarete na benzinsku pumpu. Snimak je navodno nastao u Posušju.

“Onaj osjećaj kada se ženiš i ideš prema sali, a cigara nema. Tuđi čovjek nikada neće razumjeti”, stoji u opisu video snimka.

Mlada je ležerno odšetala do pulta i zatražila tri kutije cigareta. Snimak je prikupio blizu tri hiljade reakcija i stotine komentara. “Kad pomislim da sam sve vidjela i doživjela, evo njih opet. Gasi sve”, “Na vrijeme kupiti zaliha”, “Očito se udala za džentlmena”, samo su neki od komentara ispod objave.

Video možete pogledati OVDJE!

Nastavite čitati

Najčitanije