fbpx
Vijesti

Branka Sovrlić otvara muzej u svom stanu: Otvorila vrata svog luksuznog doma

Pjevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najstilizovanijih i najljepših žena na našoj estradnoj sceni. Njen stan i gardarober odišu čistim luksuzom, pa se pjevačica odlučila na nesvakidašnji potez, a to je ni manje, ni više nego otvaranje muzeja u stanu.

Karijeru je gradila uvijek na pjesmama, pa se za nju nikada nisu vezivali neki skandali i neprijatni medijski naslovi. Ona ističe da je ponosna na sve što je do sada postigla u bogatoj muzičkoj karijeri, pa je najavila i dvije nove pjesme koje je snimila poslije duže diskografske pauze.

Branka nije htjela puno da otkriva o numerama koje je pripremila za publiku, samo je priznala da ozbiljni muzički znalci stoje iza ovog projekta.

-Ja sam uvijek imala hitmejkere koji su radili za mene, počevši od prve ploče na kojoj je radio čuveni Aleksandrić, Ljubo Kešelj, Kemiš, pa i moj suprug. Neki će se ponoviti sada, neki neće, imam i jedan duet sa Halidom Bešlićem u karijeri i mislim da će ta pjesma ostati za sva vremena – kaže ona za Grand i dodaje:

-Eto, dok me traže ja ću snimati i pjevati. Jedino se samo zamerim sa mojim mužem koji mi kaže šta ideš, po snijegu, ledu, putuješ, izgubićeš glavu. Prosto, to je moj život, ja bez muzike ne mogu i živim dok pjevam.

Branka osim novih pjesama ima i druge novitete i iznenađenja, pa nam je priznala da je po nagovoru svoje koleginice riješila da u svom stanu napravi jedan mali muzej, a ova informacija je iznenadila mnoge. Izložba će se bazirati na haljinama koje je pjevačica nosila tokom svih godina bogate karijere.

-Za to mi je dala ideju mora prijateljica Marta Savić. Ona kaže da ja imam toliko haljina koje kada nosim samo složim, neke naravno i poklonim, najčešće rodbini kada imaju neke svadbe da obuku. Mnoge stvari čuvam koje me vezuju za nešto, za neki super nastup i to. Pošto imam puno prostora, stan je veliki, pogotovo dnevni boravak, imam i lutke. Možda ću ja to sve u budućnosti napraviti, pa ću vas pozvati da uslikate – zaključila je Branka.

U videu pogledajte šta je još otkrila Branka Sovrlić:

(express/grandonline)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima