Bivši basist Rolling Stonesa žali što je oženio Mandy Smith kad joj je bilo 18, a njemu 52

31

Bivši basist Rolling Stonesa Bill Wyman (82) žali što se 1989. oženio pjevačicom Mandy Smith (48) kad je njoj bilo 18, a njemu 52 godine, prenosi Daily Mail.

– Bio sam glup što sam ikad pomislio da bi taj brak mogao uspjeti. Ona je bila premlada. Znao sam da ima potrebu još osjetiti život – rekao je Bill u kontroverznoj dokumentarcu ‘The Quiet One’ koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu Tribeca prije desetak dana.


YouTube | Autor: YouTube
Bill i Mandy upoznali su se sredinom osamdesetih kad je ona imala 13 godina. Vjenčali su se nakon što je postala punoljetna, ali Mandy je jednom prilikom otkrila da su spavali prvi put kad joj je bilo 14. Tada se Bill sam prijavio policiji.

– Otišao sam na policiju i u državno tužiteljstvo i pitao ih trebaju li razgovarati sa mnom. Rekli su ne – ispričao je.Romansa im nije potrajala, a razveli su se dvije godine nakon vjenčanja.

– Iako su svi mislili da je u pitanju bila požuda, nije bilo tako. Bilo je to iz srca – rekao je glazbenik u dokumentarcu.Jeans For Genes : Celebri-Tee Party - London | Autor: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Bill se ukupno tri puta ženio. Prvi brak s Diane Cory raspao se jer su kružile priče da je glazbenik bio ženskaroš. Nakon razvoda s Mandy, Bill se vjenčao sa Suzanne Accostom s kojom je i dalje u braku. Osim privatnog života, u dokumentarcu ‘The Quiet One’ mnogo je snimki i fotografija iz njegovih dana s Rolling Stonesima.BFI London Film Festival 2012 - "Crossfire Hurricane" Premiere | Autor: Suzan/Press Association/PIXSELL