fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Biznis

Bingo u četvrtak otvara još jedan hipermarket

Stambeno poslovni objekat Nova Pecara u Tuzli bit će bogatiji za dugo očekivani Bingo hipermarket koji će svoja vrata će otvoriti 13. juna u 10 sati.

Objekat je smješten u naselju Brčanska malta u ulici Armije Republike BiH 13, unutar prostorne cjeline SPO Nova Pecara.

Kako saznaje Tuzlanski.ba, kupci će imati priliku istražiti i uživati u bogatoj ponudi proizvoda, a na samom otvorenju čekat će ih promotivne aktivnosti, degustacije, kao i poklon paketi.

Pored bogate ponude, kupci će u hipermarketu Bingo imati priliku kupovati i u posebnim odjelima pekare, mesnice, zatim odjela sa svježim voćem i povrćem, ali i odjela sa tekstilom i kućnim potrepštinama.

Već se može naslutiti i moderni dizajn trgovine koji zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je, kako saznajemo, o moderno uređenom gradskom marketu sa sedam kasa.

Kvalitetna oprema, obloge zidova, podova i rasvjeta u skladu sa svjetskim standardima za markete obećava iskustvo kupovine u kojem je ugođaj kupca na prvom mjestu.

Ono što će posebno biti značajno za kupce jeste parking. Bingo je bezbijedio 70 parking mjesta na krovu marketa (lamela 5). Pored navedenog prostora obezbjeđen je parking uz stambeni objekat (površina uz tehnički pregled).

Otvorenje novog hipermarketa Bingo donosi dodatnu vrijednost lokalnoj zajednici, pružajući nova radna mjesta i doprinosi ekonomskom razvoju područja. S obzirom na visoke standarde koje je Bingo postavio, nema sumnje da će novi hipermarket brzo postati omiljena destinacija za kupovinu mnogih građana na ovom području.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

Nakon pobjede Šejle Zonić u Zvezdama Granda navodno je upitan njen pobjednički koncert u Tuzli. Armin Zonić, Šejlin suprug, osvrnuo se na dešavanja nakon...