fbpx

BILA SAM SIROMAŠNA, NISAM NI GLEDALA U IZLOGE: Zorica Brunclik o teškom odrastanju

od Urednik

Zorica Brunclik često je govorila da potiče iz siromašne porodice, pa da u najranijem djetinjstvu nije obraćala pažnju na odjeću, jer novca za određene komade nije ni imala.

– U početku, kao dijete, pošto potičem iz baš siromašne porodice, nisam ni gledala u izloge. Znala sam da izlozi ne pripadaju meni, a onda kada sam postala to što jesam znala sam da pretvorim da se svima dopadne. U posljednjih nekoliko godina počelo je da se postavlja prvo pitanje: “Koliko nešto košta?”, a šta se to koga tiče, možda sam dobila na poklon – kaže Zorica Brunclik, pa se prisjetila na šta je potrošila prvi zarađeni honorar.

– Kada sam počela da radim, prvo sam kupila mami prsten, koji je nosila do kraja života i to mi je ulivalo energiju, bilo je moćno da vidim to na mami. To je bilo od prve plate – naglasila je Zorica.

Od kada se pojavila na javnoj sceni, težile je inovacijama i da nosi posebne komade odjeće, a sada se oko odjevnih kombinacija savjetuje samo sa jednom osobom.

– Najviše savjeta što se tiče mode, tražim od kćerke Zlate. Ona je završila dizajnersku školu, a inače zbog mame je završila i za šminkanje, kako bi me u kompletu dotjerala. Sljedeće godine proslavljam pedeset godina diskografije, Zlata je u velikom problemu kako će da me obuče, ali je rekla: “Mama, ovog puta moram da te poribim”, šta god to značilo – kaže Zorica.

Izvor

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.