fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

BH. PJEVAČ PREMIJERNO PREDSTAVIO NOVU PJESMU: Gdje ljubav stanuje

Bosanskohercegovački pjevač Berin Buturović danas je premijerno predstavio još jednu pjesmu “Gdje ljubav stanuje”, čijim će latino ritmom dodatno zagrijati ljetne dane.

– Čak i otvoren dlan, poneku tajnu sakrije, ljubav ne treba plan – stihovi su nove pjesme  „Gdje ljubav stanuje“. 

Nakon balade “Ni mrvu slabosti”, koja je objavljena prije mjesec dana, Berin se ovaj put predstavlja u potpuno drugačijem svjetlu u odnosu na ranije objavljene pjesme. 

– Imao sam odlične saradnike na prethodnom singlu te je prirodan slijed nastavak saradnje na novim pjesmama sa provjerenim timom čiji član je i Kenan Buturović, koji je i za ovu pjesmu napisao muziku i tekst. Sjajni Dino Šukalo je ponovo bio zadužen za produkcijski dio i aranžman, kao i za sve odsvirane gitarske dionice, a svoj doprinos u snimanju pjesme su još jednom dali moje kolege i provjereni bh. muzičari: Anes Beglerbegović (bubanj i udaraljke), Edvin Hadžić (bass gitara), Adis Sirbubalo (klavir i hammond), Aida Mušanović Arsić i Alen Lemešević (prateći vokali). Mix i mastering pjesme je radio Borjan Milošević – otkriva Berin. 

Ono što je unikatno jeste da je spot za pjesmu sniman na čak tri kontinenta pod rediteljskom palicom proslavljenog bh. scenariste i reditelja Harisa Dubice.

U spotu preovladavaju fantastični kadrovi iz Melbourna, Los Angelesa i Beograda sa velikom ekipom učesnika. Glavnu žensku ulogu u spotu odigrala je poznata bh. manekenka i glumica Dajana Gudić, koja živi i radi u Los Angelesu.

– Zaista sam uživao u snimanju kadrova u Australiji u kojima možete vidjeti neke od lokacija po kojima su Melbourne i savezna država Victoria prepoznatljivi, kao što su magični Dvanaest apostola, željeznička stanica Flinders, koja je zaštitni znak Melbourna, Albert Park u kojem se vozi utrka Formule 1 za Veliku nagradu Australije i mnoge druge. Također, neobičnim kadrovima i igrama sjena smo željeli da prikažemo da je ljubav univerzalan osjećaj, u svim svojim oblicima. Sve to je upotpunila markantna Dajana Gudić kadrovima iz Kalifornije. Ona je uspješna manekenka i glumica koja se pojavila u nekoliko holivudskih filmova, među kojima je “All-Star Weekend” Jamieja Foxxa. U njemu su glumili i Gerard Butler, Robert Downey Jr., Benicio Del Toro, Jesszica Szohr…Iskreno se nadam da će publika uživati u pjesmi i spotu u ovim predstojećim ljetnim mjesecima – kaže na kraju Buturović.

Berin nastavlja vrijedno nastupati sa svojom velikom ekipom, a uskoro će publiku počastiti nastupima u Mostaru, Jajcu, Konjicu, Bihaću, Sarajevu, kao i na brojnim privatnim zabavama.

(Express / S. ČENGIĆ)

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Magazin

Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznijela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da...