fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Sport

Australski novinar tvrdi da će ministar imigracijskih poslova deportovati Novaka Đokovića – Sport CentarNa Twitter profilu oglasio australski novinar Paul Bongiorno koji tvrdi da će ministar imigracijskih poslova Alex Hawke sutra deportovati Novaka Đokovića iz Australije.


Autor: Sport Centar

Na Twitter profilu oglasio australski novinar Paul Bongiorno koji tvrdi da će ministar imigracijskih poslova Alex Hawke sutra deportovati Novaka Đokovića iz Australije.

Bongiorno je iskusni novinar koji se godinama bavi političkim temama, a već je i pisao o temi deportacije Đokovića. Tada je poručio da je loša stvar što se čitav proces toliko odužio.

Podsjetimo, iako je sud u Melbourneu poništio odluku o ukidanju vize i pustio prvog reketa svijeta na slobodu, još uvijek se ne zna da li će Đoković zaigrati na Australian Openu ili će biti deportovan.

Danas je Đoković priznao da je dao intervju za francuski L'Équipe, iako je znao da je pozitivan na korona virus.

Srbinski teniser tvrdi da je za pozitivan test saznao tek nakon druženja s djecom, ali nakon toga je odlučio odraditi intervju i kaje se zbog te greške.

U velikom priznanju otkrio je da je njegov tim, a ne on, pogrešno ispunio obrazac za vizu, gdje je označio da nije putovao u posljednjih 14 dana prije dolaska u Australiju, no snimljen je kako igra tenis u Marbelli (Španjolska).

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...