fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

ASA banka, ASA Central osiguranje i Eurofarm: Krediti uz besplatno zdravstveno osiguranje

ASA banka jučer je u Sarajevu predstavila novi proizvod u sklopu akcije nenamjenskih i zamjenskih kredita. Nova ponuda najveće domaće banke po svojim karakteristikama jedinstvena je na bankarskom tržištu, jer donosi benefite koji su izuzetno važni za građane naše zemlje.

Inovacija

Tačnije, ASA banka je udružila snage sa ASA Central osiguranjem i Eurofarm poliklinikom, te kreirala novi nenamjenski i zamjenski kredit uz besplatno zdravstveno osiguranje.

– Težimo stvaranju zdravog ekosistema pa tako i naš Eurofarm tu ima veliku ulogu. Shvatili smo da je sada došlo vrijeme da naši klijenti osjete prednosti saradnje banke sa osiguranjem i Eurofarmom i da tržištu ponudimo jedan inovativan proizvod koji će klijentima pored finansijske pogodnosti, fiksne kamatne stope ponuditi i sigurno zdravstvo. Prva smo banka na tržištu BiH koja je stvorila proizvod koji ima dobrovoljno zdravstveno osiguranje do 1.000 KM u prvoj godini i usluge koje se nude u sklopu Eurofarma, kazao je Samir Mustafić, predsjednik uprave ASA banke.

Iz uprave ASA Central osiguranja istakli su da je velika privilegija učestvovati i podržati jednu banku kao što je ASA, koja svojim kapacitetima doprinosi razvoju finansijskog tržišta, pružanju kvalitetne usluge klijentima.

– Naše osiguranje je prošlo kroz veliki proces integracije, gdje smo postali tržišni lider sa visokom premijom. Ono što očekujemo i čemu se nadamo jeste da u saradnji sa bankom maksimalno iskoristimo naše rezultate i klijentima pružimo što bolju uslugu. I da upravo ovo bude razlika koja nas izdvaja od konkurenata. Paket koji trenutno predstavljamo je samo jedan od naših proizvoda iz palete dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Uz dobru uslugu Eurofarma sigurno će klijenti dobiti najbolju uslugu i da će svi osjetiti benefite koji ovakve usluge nude, rekao je Feđa Morankić, direktor i predsjednik uprave ASA Central osiguranja.

Klijenti, odnosno korisnici kredita, preglede u okviru paketa zdravstvenog osiguranja ASA Central osiguranja mogu obaviti u poliklinici Eurofarm, na više od deset različitih lokacija BiH. Također, najsavremenija privatna bolnica u vlasništvu ASA grupacije uskoro otvara vrata svim građanima Bosne i Hercegovine.

Najsavremenije usluge

– Mi smo sada zajedno sa bankom i osiguranjem partneri u promociji zdravlja. Dio smo zdravstvene grupacije koja će svoju priču zaokružiti otvorenjem ASA bolnice. Kada smo dio ovakve grupacije, u mogućnosti smo da imamo najsavremenije aparate i usluge za naše pacijente, kazao je dr. Taib Delić, direktor poliklinike Eurofarm.

Predstavljeni kredit bez briga donosi i posebnu pogodnost za sve korisnike nenamjenskog i zamjenskog kredita, a to je fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate kredita, sa maksimalnim periodom otplate deset godina.

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Biznis

Ljeto je stiglo, a s njim i dugo očekivani godišnji odmori. Prije nego što krenete na more i uživate u ljetnim radostima, pobrinite se...