Connect with us

Zabava

Arapski komentator postao HIT: Zapjevao kada je vidio Ruskinju na tribinama

Objavljeno

na

Rusija je u meču drugog kola grupe B Europskog prvenstva u St. Petersburug savladala Finsku rezultatom 1:0, a na tribinama stadiona bilo je prisutno blizu 25.000 navijača.

U centru pažnje se našla jedna atraktivna Ruskinja, koja je više od 20-ak sekundi bila u kadru režisera. Arapski komentaror koji je radio direktan TV prijenos spomenutog meča bio je u čudu i u jednom trenutku je zapjevao dok je Ruskinja bila u krupnom kadru.

Oglašavanje

Zabava

/VIDEO/ Hit snimak iz Posušja: Krenula da se uda pa svratila na pumpu po cigare

Objavljeno

na

Od

Snimak mlade objavljen na Facebook stranci ‘Imocki crnjaci’ nasmijao je hiljade korisnika mreža zbog onoga što je napravila prije odlaska u salu.

Naime, kako se vidi na snimku, mlada je u vjenčanici odlučila svratiti po cigarete na benzinsku pumpu. Snimak je navodno nastao u Posušju.

“Onaj osjećaj kada se ženiš i ideš prema sali, a cigara nema. Tuđi čovjek nikada neće razumjeti”, stoji u opisu video snimka.

Mlada je ležerno odšetala do pulta i zatražila tri kutije cigareta. Snimak je prikupio blizu tri hiljade reakcija i stotine komentara. “Kad pomislim da sam sve vidjela i doživjela, evo njih opet. Gasi sve”, “Na vrijeme kupiti zaliha”, “Očito se udala za džentlmena”, samo su neki od komentara ispod objave.

Video možete pogledati OVDJE!

Nastavite čitati

Zabava

/VIDEO/ Apsolutni hit na internetu: Kamerman sa opremom trčao brže od sprintera na utrci od 100 metara

Objavljeno

na

Od

Hao Xiaoyang je najbrži kamerman na svijetu. Ovaj student Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja je bio zadužen za snimanje utrke na 100 metara tokom univerzitetskog takmičenja u Kini, ali je sasvim slučajno posato hit na interentu.

Njegov zadatak je bio trčati pored staze u liniji sa takmičarima kako bi ponudio bočne uglove poput kadrova automatskih kamera instaliranih na stadinima, ali Xiaoyang je bio brži i od atletičara.

 

Nastavite čitati

Najčitanije