fbpx
Zanimljivosti

“ANU UBIJA ŠTO SE ZVEZDAN TRUDI OKO MENE!” Anđela nikad jače udarila na Ćurčićevu

Tokom radio emisije u Zadruzi, Anđela Đuričić je gostujući otvorila dušu o Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić.

Mi smo okej, nikad bolje – rekla je Anđela.

– Reci mi ti ne kriviš Maju za odnos sa Zvezdanom, a Anu napadaš, što nije u redu – rekao je Car.

– Pa pazi, mene Ana i njeni prijatelji vređaju i porodicu, mislim na Zoricu i na pojedince koji meni pominju i porodicu. Dosta je meni svega toga, ja nikome ne vrijeđam nikoga, ona samo mene napada, ja nisam ništa uradila, njoj kao da je lakše da ide na mene – rekla je Anđela.

– Ona kada je došla u Zadrugu pitala ga je da li on misli da li će moći sa mnom biti 7 i po minuta napolju zajedno, on je rekao da je to izvodljivo, a onda ga je pitala da li će ga neka žena voljeti i čuvati kao ja, on je rekao ”čisto sumnjam”. Smatram da mu želi sreću, ali ne sa mnom. Ja sam joj jedina bolna tačka ovdje. Ona se druži sa Majom za koju je rekla da je Zvezdan gleda kao svoj plen. To nije normalno, odmah da se razumijemo. Ona njemu ne želi sreću samo sa mnom – rekla je Anđela pa dodala:

– Ja povjerenje u njega nemam, našu vezu samo nas dvoje možemo da srušimo niko više, a ona je mene prozivala i dobacivala. Ona se nije miješala u naš odnos, nego ja u njen. Nije lijepo da se pominju one stvari. On se trudio da osvoji mene, a to Anu ubija – rekla je Anđela.

– Ana ne može mene da krivi, ja bih krivila Zvezdana, a ne ona mene, ona ima problem jer me vidi kao opasnost za vezu sa njim. Iskreno imam ja osjećaj da sam kriva za nešto, ali koliko me krive. Zorica prijeti ”Džokerom”, a misli na mene i tebe (Cara), a to je laž – rekla je Anđela.

Detaljnije u videu ispod:

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima