fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Magazin

Angelina Jolie prošetala gležnjače na petu koje se sviđaju i ljubiteljicama ravne obuće

Zaključak da je omiljena boja Angeline Jolie crna vjerovatno ne bi bio pogrešan. Glumica je poznata po predanosti neutralnim tonovima, a privatno vrijeme često provodi obučena u crno od glave do pete.

Tako je bilo i kada su je fotografi snimili u kupovini namirnica u Los Angelesu u utorak navečer. Dobitnici Oscara društvo je pravila najmlađa kći Vivienne (13), a glumica je za tu priliku pokazala još jednu svoju chic crnu kombinaciju.

Kaput predimenzioniranog kroja sparila je s crnim farmerkama popularnog skinny kroja i jednako popularnim crnim gležnjačama s blok petom koje su neizostavan dio jesensko-zimske garderobe žena širom svijeta.

Crne gležnjače općenito su jedan od najpopularnijih komada obuće, a blok peta čini ih idealnim komadom za sve dame koje ne vole ravne potplate, ali ipak ne preferiraju tanke ili jako visoke potpetice. Osim toga, i najveće ljubiteljice ravnih potplata često ne mogu odoljeti ovom modelu.

Naime, puna peta stabilnija je, sigurnija i udobnija od tanke potpetice pa se u njoj, ako je potrebno, može hodati cijeli dan. Ovaj praktičan komad slaže se s gotovo svakim odjevnim komadom iz ormara, a gotovo svaka svestrana čizmica s blok petom može iz sekunde prijeći iz ležernog u elegantni odjevni komad.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

The post Angelina Jolie prošetala gležnjače na petu koje se sviđaju i ljubiteljicama ravne obuće appeared first on Azra Magazin.

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...