fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ANA NIKOLIĆ POSVETILA PJESMU MAJCI: Uvijek je bila “obilježena” i smatra da joj je otac živ da bi joj život bio drugačiji

Pjevačica Ana Nikolić prema mnogim pričama nije u dobrim odnosima sa majkom Miljanom.

Prije 14 godina je poznata zvijezda gostovala u jednoj emisiji i istakla da je uvjerena da bi njen život bio drugačiji da joj je otac živ:

– Najteži trenutak u životu mi je gubitak jednog roditelja, tate. Ja sam jako bila vezana i za njega, kao i svaka kćerka. Imala sam tada 19 godina, kada mi je on bio najpotrebniji – rekla je ona tada i dodala:
– Vjerujem da je on sada živ i da se to nije sve tako izdešavalo, da bih teško bila na sceni, moj put bi bio drugačiji. Tako barem mislim. Ne bi me on nikad spriječio, ali iz nekog poštovanja, da ih ne razočaram, ja bih ostala, možda bih bila profesorka engleskog.

Kajala se što u tom periodu nije upisala Filološki fakultet:

– U to vrijeme sam polagala paralelno dva prijemna, jedan na Filološkom, za engleski, drugi na Politehničkom. To mi je bio najveći poraz u životu tada, ja sa svim peticama i sve, ja sam bila deveta ispod crte. Primalo se 70 učenika, bila je ogromna konkurencija, od 2.000. Kada sam vidjela da sam ispod crte, to je za mene bilo nemoguće. I onda sam se kaznila, te godine nisam išla na more, radila sam u kafiću u Paraćinu. Samu sebe sam kaznila.

Otkrila je u kakvom je odnosu sa majkom:

– Prije svega je majka, ali onda i najbolja prijateljica. Tako je to u svakom poslu, kad radiš dobro i kad si u vrhu, teško je naći prave prijatelje. Tako da najviše povjerenja imam u majku- ispričala je pjevačica svojevremeno u emisiji “Dobro veče Srbijo”.

Već neko vrijeme postoje priče da Ana i Miljana nisu u dobrim odnosima:

– Na početku terapije, kada mi je doktorka rekla da negdje nešto “škripi” u odnosu sa majkom ja sam skočila da se svađam, tražila da mi pokaže diplomu. Sa majkom sam u najboljim odnosima, izlazimo u grad, a ispostavilo se da je baš to problem. Da li je normalno da majka izlazi u grad sa kćerkom? Jeste mene majka ranije rodila nego ja Taru ali, svejedno, to nije normalno. Ne mogu majka i kćerka da budu drugarice – ispričala je za “Hype” i dodala da je u porodici uvijek bila “obilježena”.

– Moja majka je stalno u ulozi neke žrtve, njoj nikad ničega nije dovoljno. I ja sam to prepoznala kod sebe. Tokom terapije smo došle do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi prije prvog? To mjesto ne postoji, ali neka ga izmisle. I sve to iz nekog nezadovoljstva, samo njoj poznatog. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Navikla sam da ne valjam. Ja sam crna ovca familije. Prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno.

Na novom albumu nalazi se emotivna pjesma “Terasa sa pogledom na zid” za čiji tekst fanovi tvrde da je Anino duboko emotivno obraćanje majci Miljani.

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Ljeto je stiglo, a s njim i dugo očekivani godišnji odmori. Prije nego što krenete na more i uživate u ljetnim radostima, pobrinite se...

Vijesti

Jedan od učesnika Marša mira danas je preminuo na lokalitetu Buljima, saznaje Klix.ba. Učesnici Marša mira koračaju prema Potočarima, a nažalost ovogodišnji pohod je...

Biznis

Azijsko-pacifička tržišta bila su u porastu u utorak, nakon S&P 500 a Nasdaq Composite zatvorio je na rekordno visokim nivoima tokom noći, s japanskim...