fbpx
Zanimljivosti

AMMAR NEPRIHVATLJIV U SRBIJI: Glumac se suočio sa hejterskim komentarima zbog imena i nacionalnosti

Mladi glumac Ammar Mešić postigao je ogroman uspJeh ulogom u seriji “Igra sudbine”.

Nedavno se prisJetio perioda kada se često navodilo kako je on „jedini Srbin u Igri sudbine”. Oprečni komentari, priznaje, baš su ga povrijedili.

– …Onda su krenuli hejterski komentari: „Kako Amar Srbin? Marš u Tursku, marš u Bosnu”. Iako nemam nikakve veze sa tim državama, jako me je to zaboljelo. Niti potičem iz takve porodice, niti iz takve sredine… Ali zahvaljujući tim komentarima naučio sam da nije do mene to, da će ljudi svakako pisati. I apsolutno ne čitam komentare – istakao je on.

– Znam da nisam loša osoba, znam da nisam zao. Nikome nikada nisam naudio i, ako jesam slučajno, izvinjavam se. Neka oni žive svoj život, ja ću svoj – objasnio je glumac.

Ammar je otkrio i da je jako emotivna osoba, te da lako zaplače.

– Jako sam emotivan. Plačem za svaku sitnicu. Zaplačem kada pogledam neku emisiju, na primjer svaki put lijem suze uz emisiju „Sa Tamarom u akciji” – rekao je Ammar.

Podsjetimo, Mešić je svojevremeno ispričao kako je u „Igri sudbine” završio tako što je jedne godine na Sarajevo film festu upoznao ženu koja je i kasting agent, te koja ga je kasnije kontaktirala – povodom kastinga za pomenuti projekat. Nekoliko dana otad već je bio na putu ka Dubrovniku, a snimanje pamti kao gotovo nestvarno iskustvo uprkos tome što uloga koju je tumačio nije bila posebno istaknuta.

(Express/Republika)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima