fbpx
Vijesti

ALEKSANDRU MLADENOVIĆ TUKAO DEČKO: Pjevačica bila žrtva jezivog nasilja 

Pjevačica Aleksandra Mladenović odlučila je da prvi put, pred kamerama, progovori o nasilju koje je pretrpjela u vezi, kako bi apelovala i pružila podršku svim drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima.

-Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve zbog toga što nismo bili na istim talasnim dužinama. Tačnije, problem je nastao zbog toga što sam ja više zarađivala od njega. To se sve desilo poprilično davno, ali poslije toga dugo nisam bila spreman da budem sa nekim u vezi. Danima sam trpjela ponižavanje, vrijeđanje, bukvalno je htio da me spusti na svoj nivo. Nebitno je koliko je on imao, koliko ja… Bitna je ta njegova ograničenost – rekla je ona i dodala:

-Uvijek je sa mnom pričao kao sa pjevačicom, a ne kao s partnerkom. Stalno me je maltretirao zbog toga što sebi kupujem stvari, torbe, a on to ne može da mi priušti… Pa ga to boli! Na njega sam gledala kao na jako dobru osobu, emotivnu… Čak sam razmišljala i zahvaljivala se Bogu što mi je poslao tako dobru i normalnu osobu, ali je sve to kratko trajalo. On je u svakom momentu bio tu, ali se naprasno promijenio. Postao je drugi čovjek. Mislila sam da je greška u meni, puštala sam sve tako da prođe… Moj najbolji prijatelj mi je i rekao da će to tako da se desi – poručila je pjevačica u emisiji.

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima